Torticollis patiënt let op! Ik heb al 2 cliënten met Torticollis Spasmodica gehad en allebei zijn ze van hun spasmen af !!!

In de Tonus ( verenigingsblad dystonie patiënten) van december 2011 heeft een pagina-groot stuk over mij gestaan. Daarin doe ik verslag van een TS patiënt die vroeger maar liefst 1500 eenheden botuline per keer toegediend kreeg en die nu door mijn behandeling van zijn spasmen af is ( na 15 behandelingen )

Naar aanleiding van dat stuk in de Tonus meldde een vrouw, ook met TS, bij mij. Ook zij heeft een behandeling ondergaan en ook zij is van haar spasmen af ( na 6 behandelingen ) .

De oproep is als volgt:

Welke TS patiënt zou mee willen helpen om de medische wereld - wederom - versteld te doen staan door mee te werken aan een volledige verslaglegging van de behandelingen op video.

De behandelingen zijn in de avonduren en in de weekenden.

Er zijn minimaal 6 en maximaal 20 behandelingen nodig, er wordt iedere dag 1 uur behandeld.

De kosten zijn 35,- per uur.

Geen operatie en geen medicijnen !!!

Ik kan geen 100% garantie geven, maar re resultaten tot nu toe overtreffen alle verwachtingen, ook van andere aandoeningen, zoals artrose, chronische vermoeidheid en whiplash

Meer informatie kan je vinden op mijn website en een aanrader is ook mijn gastenboek.

http://members.home.nl/eddy.veenstra

AANMELDEN GRAAG VIA E-MAIL,

( het kan zijn dat er een selectie plaats moet vinden )

TS Patienten die alleen behandelingen willen - en dus niet mee willen werken aan een video verslag- zijn natuurlijk ook van harte welkom…

Met vriendelijke groeten,

Eddy Veenstra, Reiki behandelaar.

Website: http://members.home.nl/eddy.veenstra