Vakantiehuizen Prinses Beatrix Spierfonds

https://www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/vakantiehuizen

Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft tien volledig aangepaste vakantiehuizen voor mensen met een spierziekte en hun familie. De huizen zijn verspreid over het hele land en allemaal gelegen in een prachtige omgeving. Er kunnen zes personen verblijven in de vakantiehuizen, waarvan maximaal twee mensen die rolstoelgebonden zijn.

* Behoort u niet tot de doelgroep van het fonds, maar bent u wel rolstoelgebonden, dan kunt u voor het voorseizoen of winterseizoen in aanmerking komen.

INVENTARIS : Alle huizen zijn voorzien van drie 2-persoons slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Deze kamer is volledig aangepast met twee hoog-laag bedden, plafond-tillift, tv, aangepaste badkamer met plafond-tillift, aangepast toilet, douchepostoel en douche-stretcher. De huizen in Eibergen, Ootmarsum, Den Burg, Panningen en Frederiksoord zijn bovendien voorzien van een bad. Volledige keukeninventaris, vaatwasser, was-droogmachine, stereo, TV, DVD-speler, internetaansluiting, rolstoel en rollator zijn standaard aanwezig in alle huizen. Aangepaste keukens zijn geïnstalleerd in Eibergen, Harskamp, Doorn, Havelte en Egmond aan Zee.

STA-OP STOELEN

Sinds augustus 2012 zijn (mede door giften) in alle vakantiehuizen sta-op stoelen zijn aanwezig.

Wij willen graag zo veel mogelijk patiënten in de gelegenheid stellen om gebruik te maken van onze vakantiehuizen. Vanaf 2011 kunt u daarom in het hoogseizoen (schoolvakanties) maximaal 1 week reserveren.

HULPHONDEN : Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft besloten om bij een aantal vakantiehuizen hulphonden toe te laten. Dit geldt voor; De Orangerie te Eibergen, het Claushuis te Ootmarsum, het Schildhuus te Havelte en het Lionshuis te Panningen. U kunt dit aangeven bij uw reservering. Wel dient een bewijs overlegd te worden dat het daadwerkelijk om een hulphond gaat.

http://youtu.be/aF397sphl8A